Prima pagina    |    Despre noi    |    Contact     Alege limba

Descarca PDF / catalog Maira

Descarca document

DECLARATIA DE POLITICA IN DOMENIUL CALITATII-MEDIULUI


Certificari
  

Contact Maira Montaj

Str. Stirbei Voda nr. 166, Sector 1, Bucuresti
Tel: 021-4137690, 037-4006116
Fax: 021-4139159, 021-6372123
E-mail: office@maira.ro

CUI: RO6661834
Nr. Inreg: J40/3784/1997
Cap Soc: 45.000 Lei


Despre Maira

Maira Montaj, societate comerciala romana, fondata in anul 1994, executa de peste 15 ani lucrari de constructii - montaj, instalatii electrice, retele electrice de joasa si medie tensiune (0,4 - 400 kV).

Maira este atestata Electrica pentru proiectare de retele electrice, posturi de transformare, bransamente, circuite secundare si automatizari in posturi de transformare si statii electrice.
Maira asigura service pentru utilaje si masini alimentate cu energie electrica si dispune de personal specializat care poate raspunde solicitarilor de service si reparatii 24 de ore pe zi!

Suntem mandri ca de-a lungul timpului printre clientii nostri s-au numarat firme precum:

Quadrant Amroq Beverages S.R.L. (proiectare si executie pentru alimentare cu energie electrica), Portland Romania S.R.L. (proiectare si executie statia electrica 110/20 kV), Electrica S.A., Orange Romania (alimentare antene telefonie mobila), Vodafone (alimentare antene telefonie mobila), Gealan Romania (alimentare cu energie electrica, post de transformare, automatizari, executie paratrasnet), Binar Impex (alimentare cu energie electrica sediu administrativ si depozit), Canserv (alimentare cu energie electrica fabrica de paine "Primavara"), AMC Prodex (proiectare si executie alimentare cu energie electrica: pista karting "Tunari”), Arpom (devieri retele electrice), CN Romarm (alimentare cu energie electrica sediu), Arsenalul Armatei (alimentare cu energie electrica sediu), Pagini Aurii (alimentare cu energie electrica sediu), Banc Post- Alexandria (alimentare cu energie electrica sediu), Banca Agricola (alimentare cu energie electrica sediu), Interagro (alimentare cu energie electrica sediu), SNP Petrom (alimentare cu energie electrica), Michelin Romania (reabilitare si revizie alimentare cu energie electrica), Institutul National de Testare a Soiurilor, Oprea Edil Construct (instalatii electrice interioare), RTC Group (alimentare cu energie electrica).

Incepand cu anul 2002, Maira dezvolta o activitate de productie si desfacere a unei game variate de izolatoare compozite cu anvelopa siliconica (12 si 24kV) de linie si pentru aparataj, destinate montarii in liniile electrice aeriene de 20 kV.

Materialele din care sunt compuse izolatoarele electrice Maira precum si echipamentele, instalatiile si consumabilele necesare procesului de productie sunt asigurate de partenerii nostri din Germania, Marea Britanie, SUA si Japonia (lideri de piata pe plan mondial in domeniu) sau de productia indigena (armaturile metalice din otel OLC sau aluminiu aliat).
Acestea au performante electrice si mecanice superioare si acopera intreaga gama de cerinte legate de caracteristicile de izolatie (stres - electric), rezistenta mecanica si mediu.
Relatiile ferme de parteneriat cu furnizorii nostri externi au fost incheiate in urma unor audituri efectuate de catre specialistii nostri la sediul furnizorilor in vederea clarificarii tuturor aspectelor tehnice si tehnologice astfel incat produsele oferite pietei sa prezinte o garantie ferma pentru client.

Maira si-a construit o pozitie solida pe piata, bazata pe o calitate deosebita oferita la preturi competitive. Este necesar a preciza ca toate materialele din import (cauciucul polimeric siliconic si bagheta din fibre de sticla) sosesc cu probe de lot pentru fiecare livrare in parte.

Izolatoarele produse de catre Maira sunt atestate si omologate de catre S.C. ELECTRICA S.A., care a eliberat si Autorizatia de Comercializare.
Pana in prezent Maira a produs si comercializat un numar de aproximativ 250.000 de bucati care s-au montat in instalatiile de 20 kV din tara si de peste hotare.

Productia de izolatoare electrice marca Maira (marca inregistrata la OSIM) a crescut de la an la an, pe masura ce activitatea departamentului de marketing a dat roade si produsele noastre s-au facut cunoscute pe piata de gen, pentru calitate si un raport excelent calitate-pret. Deasemenea, cifra de afaceri a evoluat ascendent, tocmai datorita dezvoltarii acestui domeniu de activitate in portofoliul firmei.
Maira foloseste in procesul de productie echipamente de injectie a cauciucului siliconic de ultima generatie importate din Germania si Austria, capabile sa faca fata celor mai inalte cerinte tehnice actuale.