Prima pagina    |    Despre noi    |    Contact     Alege limba

Descarca PDF / catalog Maira

Descarca document

DECLARATIA DE POLITICA IN DOMENIUL CALITATII-MEDIULUI


Certificari
  

Contact Maira Montaj

Str. Stirbei Voda nr. 166, Sector 1, Bucuresti
Tel: 021-4137690, 037-4006116
Fax: 021-4139159, 021-6372123
E-mail: office@maira.ro

CUI: RO6661834
Nr. Inreg: J40/3784/1997
Cap Soc: 45.000 Lei


Avantajele izolatoarelor compozite
1. ARMATURA FLANSA, acoperita cu cauciuc siliconic: ofera protectie la patrunderea apei si a acizilor la izolatia principala (miez) si asigura evitarea ruperii miezului datorita atacului acid.

2. PRIMER-ul: realizeaza aderenta anvelopei de silicon la miez si armatura, asigura interfata de permeabilitate magnetica de tranzitie.

3. CAPATUL DINSPRE MIEZ AL ARMATURII in totalitate in cauciuc siliconic, asigura o izolatie marita in zona. Astfel se elimina perturbatiile radio-TV datorita dimensiunilor reduse ale armaturii si se contracareaza efectul distructiv al concentratiei liniilor de camp electric la capatul armaturii tija.

4. MIEZUL: este alcatuit din fibra de sticla, ceea ce ii confera o rezistenta superioara la atac acid si totodata calitati mecanice excelente.

5. IZOLATIA REGRESIVA (GRADUALA) DE CAUCIUC SILICONIC: asigura protectia in zona de camp electric intens din imediata apropiere a armaturii dinspre conductorul activ.

6. RILE ALTERNATE: ce permit o buna spalare naturala in conditii de ploaie, previn formarea peliculelor continue de apa si maresc rezistenta la conturnare in mediu umed.

7. PROFILUL RILEI: sub forma de taler neted cu inclinare 10/2 (aerodinamic). Acest lucru mareste rezistenta la conturnarea clasica in conditii de umezeala usoara.

8. FORMA AERODINAMICA A IZOLATORULUI cu talerele tangente la un arc de cerc: mareste rezistenta la conturnare in orice conditii de poluare, umezeala, vant sau pozitie de montaj.

9. HIDROFOBICITATEA cauciucului siliconic utilizat: se hidrofobizeaza particulele de impuritati si poluanti de pe suprafata izolatorului si se impiedica formarea particulelor de apa in orice situatie. Hidrofobicitatea se reface in urma conturnarilor externe, ceea ce confera izolatorului o durata de viata net superioara fata de alte produse similare.
10. NETEZIMEA EXCEPTIONALA A SUPRAFETEI RILELOR are ca efecte: rezistenta crescuta la depuneri, scurgere usoara, proprietati de autocuratare rapida, rezistenta marita la conturnare.

11. LINIA DE FUGA MAXIMIZATA IN CADRUL NORMELOR ( L= 783mm): face ca izolatorul sa corespunda nivelului IV de poluare, necompromitand totodata ceilalti parametri (factor de profil PF si factor linie fuga CF). Deasemenea acest aspect ii confera o rezistenta superioara la conturnare.

12. NIVELUL PROIECTAT DE REZISTENTA LA POLUARE : Izolatorul rezista la nivelul IV de poluare, poate functiona normal in medii foarte poluate si agresive. Profilul talerelor, distanta dintre talerele alternate, proprietatile cauciucului siliconic utilizat la realizarea sa, toate acestea se combina armonios la realizarea rezistentei la poluare superioare produselor similare existente pe piata.

13. GREUTATE REDUSA care asigura usurarea operatiunilor de montare.

14. TRANSPORT USOR: datorita greutatii reduse si a posibilitatii de a fii paletizati in transport, ambalarea facandu-se in cutii standard.

15. REZISTENTA LA VANDALISM: in urma unei distrugeri partiale prin lovire sau impuscare accidentala se pastreaza si continua functionarea retelei afectate.

16. MENTENANTA MINIMA: izolatorul astfel proiectat nu necesita cheltuieli de intretinere deosebite.

17. SIGURANTA MARITA IN FUNCTIONARE (FIABILITATE RIDICATA): proprietatile izolatorului asigura o rata foarte scazuta a defectelor.

18. ADAPTABILITATE MARE LA CONDITIILE DIN TEREN: se pot monta in LEA 20kV existente, pe armaturi si juguri existente in exploatare.